UWAGA: od niedzieli 11ego do środy 14ego włącznie nie realizujemy zamówień. Od 15ego znowu działamy normalnie.

Szukaj

Warsztaty 18/11/2019

0.00 zł

Zapraszamy na warsztaty wegańskie z Agatą, założycielką Blended & Co.

Listopadowe słodkie warsztaty wegańskie obejmują:

• Przepis i przygotowanie chlebka bananowego z dyni, który będzie idealny nie tylko na śniadanie

• Przepis i przygotowanie trufli czekoladowych, na mniejszy i większym słodki głód

• Kulki ‘mocy’ o smaku czekoladowo - pomarańczowym

• Przepis i przygotowanie dyniowego brownie, którym zachwycicie niejednego łasucha

• Przepis i przygotowanie pieczonego sernika cytrynowego

• Creme Caramel z dyni

    Do domu wrócicie ze słodkościami zrobionymi podczas warsztatu oraz listą pysznych przepisów, które będziecie mogli powtórzyć sami w domu.


    • Data: 18/11/2019

    • Godzina: 18:00-22:00

    • Liczba miejsc: 8-10 osób

    • Lokalizacja: Ciastko z dziurką ul. Wilcza 26


    Co przynieść? Uśmiech na twarzy. Wszystkie składniki i sprzęt kuchenny jest z góry zorganizowany.

    Prosimy również o informacje o możliwych alergiach. Przepisy bazują na orzechach i produktach orzechowych, np. mleko migdałowe czy masło orzechowe.

    Koszyk

    Twój koszyk jest pusty.

    Dokonaj swoich pierwszych zakupów