UWAGA: od niedzieli 11ego do środy 14ego włącznie nie realizujemy zamówień. Od 15ego znowu działamy normalnie.

Szukaj

Warsztaty 08/11/2020

0.00 zł

Zapraszamy na jesienne warsztaty wegańskie z tworzenia słodkiego stołu z Agatą, założycielką Blended & Co.

Na listopadowych słodkich warsztatach wegańskich będziemy piec małe i większe słodkości i tworzyć słodki stół!

Co będziemy robić:

• Przygotowanie i dekoracja tarty na spodzie owsiano-słonecznikowym, z prażonymi jabłkami, cynamonem, malinami i delikatnym kremem czekoladowym

• Przygotowanie i dekoracja cupcake’ów Red Velvet (bez mąki pszennej) z kremem śmietankowym i słoną wanilią

• Przygotowanie i dekoracja dyniowych blondies (bez mąki pszennej) z kremem słony karmel

• Przygotowanie i dekoracja trufli Cake Pops

Do domu wrócicie ze słodkościami zrobionymi podczas warsztatu oraz listą pysznych przepisów, które będziecie mogli powtórzyć sami w domu.


Cena za osobę to 459.00zł- 5 godzin szkolenia.

• Data: 08.11.2020

• Godzina: 12:00-17:00

• Liczba miejsc: 8 osób

• Lokalizacja: Studio kulinarne GoCook, Wirażowa 124, 02-145 Warszawa


Co przynieść ? Uśmiech na twarzy. Wszystkie składniki i sprzęt kuchenny jest z góry zorganizowany.

Prosimy również o informacje o możliwych alergiach. Przepisy bazują na orzechach i produktach orzechowych, np. mleko migdałowe czy masło orzechowe.

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów