Szukaj

Warsztaty 06/06/21

0.00 zł

Zapraszamy na warsztaty wegańskie z Agatą, założycielką Blended & Co.
Na wiosennych słodkich warsztatach będziemy piec słodkości idealne na wiosenne spotkania!

    • Warsztaty będą prowadzone w maseczkach dla bezpieczeństwa każdego z uczestników.

    Co będziemy robić:

    • Przygotowanie i dekoracja wegańskiego pieczonego sernika waniliowego z truskawkowym coulis i świeżymi truskawkami

    • Przygotowanie i dekoracja tartaletek z curdem rabarbarowo-truskawkowym i kremem z białą czekoladą

    • Przygotowanie i dekoracja mini torcików (w formie mono porcji) z biszkoptem z karmelizowanymi jabłkami, kremem karmelowym i truskawką w czekoladzie

    Do domu wrócicie ze wszystkimi słodkościami zrobionymi podczas warsztatu oraz listą pysznych przepisów, które będziecie mogli powtórzyć sami w domu.


    Cena za osobę to 469.00zł- 4 godzin szkolenia.

    • Data: 06.06.2021

    • Godzina: 10:00-14:00 

    • Liczba miejsc: 8

    • Lokalizacja: Instytut Sztuki Kulinarnej, Postępu 5, budynek Skład Bananów

    Z racji wyższych, zapisy na warsztaty zbieramy do 16ego maja!


    Co przynieść ? Uśmiech na twarzy. Wszystkie składniki i sprzęt kuchenny jest z góry zorganizowany.

    Prosimy również o informacje o możliwych alergiach. Przepisy bazują na orzechach i produktach orzechowych, np. mleko migdałowe czy masło orzechowe.

    Koszyk

    Twój koszyk jest pusty.

    Dokonaj swoich pierwszych zakupów