Tort w wersji ‘raw’ jest stworzony z kombinacji dwóch smaków. Smaki można dowolnie łączyć. Tort jest na bazie orzechowej z daktylami, krem jest zrobiony ze zblendowanych orzechów nerkowca, kremu kokosowego oraz dodatków smakowych takich jak owoce lub kakao. Pełen opis składników w konkretnej warstwie smakowej można znaleźć tutaj.
Smak górnej warstwy będzie decydować o dekoracji. Dekoracja będzie taka jak w naszych ciastach ‘raw’.
Zdjęcie ukazuje tylko przykładowy tort z połączenia smaku mango z czekoladą.
Tort 24cm średnicy, około 2,8kg, 18-20 porcji.
Niektóre torty mają w składzie miód. Dla wersji 100% wegańskiej proszę zaznaczyć ‘tak’ w opcji wegańskiej.
Wszystkie zamówienia przyjmujemy minimum 48h przed dostawą.
Po dostaniu waszego opłaconego zamówienia, skontaktujemy się z wami drogą mailową aby ustalić dzień i godzinę dostawy lub odbioru osobistego.
Tort jest osobiście przez nas dowożony.
UWAGA: dowozimy tylko na terenie Warszawy.